søndag den 31. oktober 2010

Sandra 2 år

I dag har vi fejret fødselsdag med hele familien for mindstebarnet. Jeg har syet en kjole til lejligheden som kunne være Minnie Mouse værdig, men også skulle lede tankerne hen på Dannebrog. Med lidt hel er det også et perfekt kostyme til fastelavn. Gad vide hvor jeg kan købe museører?




Den flotte tillykke ranke har jeg hentet i PDF hos Mig & Mine og klippet sammen med børnene. Se link i højre side under nyttige sider



Reminder trækning af Giveaway 2.nov.

Det er ikke blevet til så meget syning i denne uge. Men der er da plads til en lille reminder om min giveaway som slutter på tirsdag. Tirsdag som jeg i øvrigt regner med bliver en stor syaften, da min mand skal ud og se fodblod og symaskinen kan drøne derudaf uden dårlig samvittighed.
Jeg vil lige reklamere lidt ekstra for bogen jeg bl.a. udlodder.
Den er fyldt med lækre billeder og nemme anvisninger til at sy og klippe skønne designs.
















mandag den 25. oktober 2010

Retro elefant.


Her er det nyeste familiemedlem. Det skønne retrosengetøj er helt autentisk fra svigerforældrenes sommerhus og min mand husker at have sovet i det.
Jeg har luret misundeligt på alle de fantastiske retro dyr der husere i blogland, og her kom endelig min chance til at prøve et dyr af.
Mønsteret til elefanten har jeg fra en rædsel af en bamseelefant jeg fandt i en genbrugs som måtte lade livet for opsprætteren.
Det er sindsyg svært at sy så mange smådele pænt sammen. Håber jeg en dag jeg kan lære fidusen så jeg slipper for mærkelige rynker og folder. Jeg tager i hvert fald erfaringerne videre til næste elefant som er klippet og klar til symaskinen.

Jeg synes måske elefanten mangler nogle knap øjne, men jeg lader den lige stå øjenløs, imens jeg tænker over det.


tirsdag den 19. oktober 2010

Min skønne datter viser tørklæder frem.
















Da min smukke ældste datter er meget mere fotogen end sin gamle mutter får hun æren af at vise mine tørklæder frem. Det er lykkedes mig med meget tålmodighed og omhu, at sy fire af disse skønne tørklæder af rester af jersey og fleece og andet smågodt. Jeg sværger (næsten) aldrig at kaste mig ud i et sådan projekt med at klippe og sy så manger felter sammen af rester, men lad os nu se. Det var skønt at sidde med alle de smukke stykker stof og skabe et helt nyt udtryk med så forskellige stoffer.

mandag den 18. oktober 2010

Min første giveaway!



Skal jeg have en anledning eller er der altid en anledning. Jeg synes, at der altid er en anledning til noget godt og det er grund nok.

Jeg udlodder en skøn bog: Sy i enkelt design. Det originale pudebetræk af mit yndlings retrosengetøj. Og ikke mindst hæklet broche af eget design.

Reglerne er som følger:

1 lod for kommentar..

1 lod for fast læser..

1 lod for link fra egen blog...

Dvs. op til 3 lodder.

Jeg trækker vinderen d.2 november på min yngste datters fødselsdag.

Rød tunika str 2 år med små folkedansere.




søndag den 17. oktober 2010

Til salg: Tunika str.6 år i brunt retro.

Denne tunika kræver nok en retro elskende datter/mor. Brun og lilla, jeg synes den er superskøn. Jeg er vild med stoffet, og ville have lavet en halvsol nederdel til mig selv. Men desværre havde jeg klippet meget i det til der var nok henover et sted hvor mønsteret kommer til sin ret.
Da jeg ikke lige kender en aftager er den til slag for 75 kr.


lørdag den 16. oktober 2010

Velour tunika.

Lækker lille tunika str. 2 år med blomster kanter.


fredag den 8. oktober 2010

Flakoner på banen igen.

Så kom der også en rød tunika med lange ærmer og lilla kantbånd. Jeg synes lige at der manglede en flakon. Jeg håber Sandra kan passe den, da jeg kom til at bruge den størrelse jeg syede alle hendes sommerkjoler med. Nogle gange glemmer jeg barnet vokser. Hvilket også har givet barnet 4 fleecetrøjer i samme størrelse fordi jeg lige skulle eksperimentere.





Long time no see....


Endelig er der kommet noget ud af symaskinen. Bukserne er klippet ud af mine gamle bukser. Bukserne var så lavtaljede at de heller ikke var min yndlings sidst jeg kunne passe dem for et barn siden. Status er desværre at selvom om min yngste datters 2 års fødselsdag nærmer sig hastigt, at bunken af bukser prægraviditet og fødsels af barn nummer 3 ikke forsvinder. Jeg kan stadig ikke passe dem, æv. Men det var forresten ikke det indlægget skulle handle om. Den hæklede blomst er fra IKEA, købt før det gik op for mig, jeg kunne lære at hækle den slags selv. Men blomsten er sød og skulle ikke gå til spilde.