torsdag den 24. marts 2011

Flere puder, hæklede blomster og her skal vi bo

Så må det være de sidste runde puder i denne omgang. Her en tøset udgave med lidt brunt.

En mere spraglet vovet udgave, hvor jeg ikke har tænkt så meget over farvesammensætningen. Med godt resultat, jeg elsker jo det tilfældige, okay så, det lidt planlagte tilfældige.

Så har jeg syet hæklede blomster sammen til brocher. Blomster har jeg hæklede løbende som tidsfordriv og samlet sammen. Som led i min oprydning af stofsamling og andet godt, har jeg sorteret, syet de pæne sammen og smidt resten ud. Næsten, hvem ved måske hækler jeg flere som får resten til at passe sammen. Men de mest deforme blomster er røget ud.
Jeg synes selv de er skønne, nu skal jeg bare regne ud hvad jeg skal med så mange brocher.

Så er de endelig begyndt at grave ud til vores rækkehus. Jeg håber det betyder vi kan nå at flytte ind inden vinteren begynder igen, mest fordi jeg gerne vil grave blomsterløg ned til næste forår. Skidt pyt med vi bor midlertidigt med flyttekasser, elvarme og stakkels børn der må dele værelse, bare jeg kan få min have. Her står jeg med Sandra midt i vores køkkenalrum.


Vores rækkehus ligger i en række med 3 og vores bliver i midten. Husene ligger en smule forskudt. Nu må jeg huske at gå derhen hver uge og se hvordan det skrider frem og dokumentere med billeder. Det er kun 5 minutters gang fra hvor vi bor. Godtnok 15 minutter med Sandra og hendes dukkevogn.

4 kommentarer:

 1. Hvor må det være fantastisk at tænke på at skulle bo i et helt nyt hus, som ingen andre før har boet i..... (mit er fra 1931, så det har nogle år på bagen)

  Jeg er helt vild med dine brocher - du må sælge ud af dem, Monika.
  Vi må have en bod sammen engang på et sommer/have-marked ;-)

  SvarSlet
 2. Hej, og velkommen til min blog :-)

  Det må være fantastisk at bygge sit eget hus. Jeg har kun prøvet at overtage ''brugte'' huse, men ingen er blevet afleveret i samme stand, som jeg købte dem. Alle er blevet lavet om og bygget til mm.

  God arbejdslyst
  Birgitte

  SvarSlet
 3. Skønne brocher....bare det var mig der kunne hækle.
  Og tillykke med byggeprojektet. Det bliver da super skønt...
  God weekend

  SvarSlet
 4. Det er da vildt som du laver skønne ting af en pose blomster!

  Fantastisk med jeres hus - følger spændt med :0)

  SvarSlet