tirsdag den 15. marts 2011

Hvad min mand ikke forstår?

Flagranker forstår han ikke. Men hvis konen vil have flagranker så må de op og hænge i vinduet. Jeg har luret på flagranker længe og nu hvor foråret og påsken er på vej, synes jeg det er en dejlig måde at få farver ind i huset.
Det er også en skøn måde at få brug nsine stofrester og lækre retrostoffer. Særlig dem jeg har vundet som jeg nu kan nyde. Nyt og gammelt i skøn forening.
Jeg har lavet 2 og de er begge på ca 3 meter.Så blev det også til en drenget rund pude, den har min søn hugget.Og en tøset som indtil videre er havnet i sofaen. Fyldet i puderne er nogle billige IRMA puder fra IKEA, 6 kr stykket, der går næsten to til hver. Jeg synes det er noget lækkert fyld som gør puderne bløde og egnede til vask i vaskemaskinen og tørretumbleren når de nu er syet sammen omkring fyldet. Så er det tip givet videre.
2 kommentarer:

  1. Jeg bruger også tipset med at købe billige puder til fyld...jeg købte forleden to hvovedpuder i Jysk til en 10 er stykket...Vi kan jo lige så godt spare hvor spares kan! Flagranker er fine uanset om mændene forstår det eller ej!

    SvarSlet
  2. Nu kan jeg ikke lige huske hvad pudefyld koster i stofbutikkerne men jeg ved jeg bliver lige overrasket hver gang. Og så er det jo oplagt at lave sin egen form og størrelse puder, når det ikke er et betræk til en bestemt pude.

    SvarSlet